Terug

21 en 22 november 2018

Nov 20, 2018

Informatieavond Energiecoöperatie EnergieVoorVier

Energiecoöperatie EnergieVoorVier is in 2017 opgericht dóór en vóór inwoners van de gemeente Beuningen. Het doel van de coöperatie is om burgers uit Beuningen, Ewijk, Weurt en Winssen (de naam 'EnergieVoorVier' verwijst naar de vier kerkdorpen!) te laten participeren in en mee te laten profiteren van opwekking van duurzame energie binnen de gemeente.

De informatieavonden staan gepland op 21 november bij Café de Zaak in Beuningen en op 22 november in de Ouwe Deeg in Ewijk. Hans Meek, auteur van het boek Ecologica, verzorgt beide avonden een introductie. Aanmelden voor de bijeenkomst kan per mail via: info@energievoorvier.nl. Begin november wordt meer informatie over de bijeenkomsten gepubliceerd op de website van de coöperatie. Belangstellenden die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief ontvangen een mail.

Meer informatie over de energiecoöperatie en de mogelijkheden om aan te sluiten en/of te participeren in duurzame energie is te vinden op www.energievoorvier.nl. Vertel uw familie, uw vrienden en buren over EnergieVoorVier. Want ook zij zijn dan van harte welkom!